AVORS
AVORS

Акредитацијски форум

Седми акредитацијски форум

 

Дана, 7.12.2017. године одржан је седми Акредитацијски форум, у сарадњи са Савјетом за развој високог образовања и осигурање квалитета РС, у сали Универзитета за пословне студије.

Том приликом директор Агенције за акредитацију ВШУ РС, проф. др Мирослав Бобрек уручио је увјерења о акредитацији представницима двије акредитованe високошколскe установe у Републици Српској: Универзитету за пословни инжењеринг и менаџмент и Високој пословно техничкој школи Добој.

На форуму је било ријечи о вањској евалуацији Агенције, препорукама за унапређење, методологији акредитације студијских програма, писању самоевалуационих извјештаја, ревизији и рецензији студијских програма као кључни алати евалуације, финансијским захтјевима акредитације студијских програма, значајнијој улози самоевалуације.

Акредитацијском форуму су присуствовали представници Савјета за развој високог образовања и осигурање квалитета РС, као један од организатора скупа, представниcци Академије наука и умјетности, представници високошколских установа, представници Уније студената РС, као и остале заинтересоване стране.
Дефинисан је сет закључака који можете преузети овдје.

Javni poziv za prijavljivanje eksperata iz zemlje i inostranstva

Партнери

Чланство у мрежама

ENQA INQAAHE CEENQA

Јавни позив