AVORS
AVORS

Представница Агенције за високо образовање Републике Српске је учествовала на првом састанку у оквиру пројекта Подршка европским агенцијама за обезбјеђење квалитета у достизању Стандарда и смјерница за осигурање квалитета у Европском простору високог образовања (Supporting European QA Agencies in meeting the ESG II - SEQA-ESG2 - 101061461 - GAP-101061461) који координише Европска асоцијација за обезбјеђење квалитета у високом образовању (The European Association for Quality Assurance in Higher Education – ENQA).
Састанак је одржан у Бриселу, 8. и 9. марта 2023. године, а Агенција за високо образовање Републике Српске једна је од пет агенција за обезбјеђење квалитета у високом образовању које ће заједно са ENQA бити партнери у пројекту који има за циљ да агенцијама пружи подршку у пуном достизању усклађености рада са захтјевима ESG.
Поред представника Агенције за високо образовање Републике Српске, састанку је присустовала и представница ресорног министарства с обзиром да је подршка министарстава образовања агенцијама које су партнери у пројекту од суштинског значаја за чланство у ENQA.

Извјештаји о вањском вредновању

Партнери

Чланство у мрежама

ENQA INQAAHE CEENQA

Јавни позив