AVORS
AVORS

Представници Агенције за високо образовање Републике Српске учествовали су у Форуму Европске асоцијације за обезбјеђење квалитета у високом образовању (European Association for Quality Assurance in Higher Education – ENQA) у Кардифу од 22. до 24. јуна 2022, те првог дана представили пројекат рангирања високошколских установа у Републици Српској.

На Форуму је посебно било ријечи о дигитилизацији података у агенцијама, микрокреденцијалима који се стичу на кратким програмима, европским универзитетским асоцијацијама и другим актуелним питањима из области високог образовања.
Значајан дио је посвећен представљању активности неколико агенција посредством постера који су раније припремљени и прихваћени.
Агенција за високо образовање Републике Српске припремила је постер са основним информацијама о активностима у оквиру рангирања високошколских установа који је представљен првог дана.
Агенцију су представљале помоћник директора за акредитацију и међународну сарадњу Душка Радмановић и стручни савјетник за акредитацију Татјана Радаковић.

Javni poziv za prijavljivanje eksperata iz zemlje i inostranstva

Партнери

Чланство у мрежама

ENQA INQAAHE CEENQA

Јавни позив